Naslovna O Nama Proizvodi Cenovnik Katalog Proizvoda Kontakti

Copyright © 2011   Perla Ambasador :: web dizajn :: Agencija za marketing BalkaniNFO Leskovac

Naslovna O Nama Proizvodi Cenovnik Katalog Proizvoda Kontakti

    Poštovani,

    Naša firma se već dvadeset godina bavi trgovinom na zapadnom tržištu. Posle dugogodišnjeg iskustva i uspeha u toj delatnosti, pored Švajcarske i Španije otvorili smo predstavništvo i u Srbiji.

    Među mnogo artikala koje smo plasirali na zapadnom tržištu i šire, odlučili smo da najbolje i najkvalitetnije proizvode ponudimo i našem tržištu. Jedan od naših glavnih brendova sa ogromnim prodajnim uspehom i dokazanim kvalitetom u Evropi su ćebad PERLA-AMBASADOR. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo i preporučujemo ćebad PERLA-AMBASADOR.

Ćebad proizvodimo u Španiji, u fabrici sa najsavremenijim mašinama i najnovijom tehnologijom. U saradnji sa našim dizajnerima nudimo ekskluzivnu I modernu ćebad u više boja i dezena.

    U ponudi imamo ćebad za:

Bračni ležaj (220x240), za jedan ležaj (160x220) a nudimo i fantastičan program za juniore, decu I bebe (u raznim veličinama).

    Ćebad su antialergijska, Dralon® (ISO 2076) brine za posebnu mekoću i toplinu. Kvalitet i sastav nam garantuju dugogodišnje korišćenje bez promena i dugo očuvanje boja.

KAO DOKAZ SIGURNOSTI U KVALITET SVIH NAŠIH PROIZVODA, DAJEMO 10 GODINA GARANCIJU NA CELOKUPAN NAŠ ASORTIMAN.

O Nama